Winterbanden Test, All Season Banden Test, Zomerbanden Test

Bandentesten

Bandentesten

Op zoek naar banden uit een winterbanden test, zomerbandentest, caravanbandentest of all season banden test? Pouw Banden is de bandenspecialist bij uitstek.

De banden die het beste naar voren zijn gekomen in een bandentest, hebben we uiteraard opgenomen in ons assortiment.

Daarnaast staan wij voor u klaar om uw banden uit te lijnen, maar ook om de bandenspanning en profieldiepte te meten. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen of kom direct langs.

Daarom gaat u naar Pouw Banden naar aanleiding van een bandentest

Rijdt u bij Pouw Banden weg met banden die in een winterbanden test, zomerbandentest of all weather banden test een hoge score behaalden, dan doet u dat op banden van hoge kwaliteit, voor een redelijke prijs. De banden zijn voorzien van de juiste bandenspanning, profieldikte en uitlijning.

Pouw Banden heeft een succesformule in handen en is al ruim tien jaar een begrip in de regio Utrecht. Langskomen is bij ons altijd mogelijk. Van 6 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds. In noodgevallen zijn wij zelfs 24 uur per dag te bereiken.

Bij Pouw Banden profiteert u van de volgende voordelen:

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak langskomen
 • 24/7 full service

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Best geteste banden van Goodyear en Dunlop

Pouw Banden is officiële reseller van banden van de topmerken Goodyear en Dunlop.
Een bandentest test winterbanden, test zomerbanden en all season banden op diverse criteria.

Hoe reageert een band tijdens verschillende snelheden op een droog en een nat wegdek? Wat is de slijtvastheid en de rolweerstand van een band? Hoeveel geluid produceert een band? Een zomerbandentest test zomerbanden op deze zaken. Een winterbandentest test winterbanden uiteraard ook op sneeuw en ijs.

Het eindoordeel van een bandentest wordt bepaald door een combinatie van testresultaten. Een band die op alle onderdelen hoog scoort, krijgt als beoordeling ‘zeer goed’.

Goodyear
Goodyear scoort constant zeer hoog in onafhankelijke bandentests. Wij geven u graag een klein overzicht van de testresultaten van het betrouwbare bandenmerk Goodyear. Goodyear banden koopt u bij Pouw Banden.

Goodyear Efficient Grip Performance
GTÜ Zomerbanden Test 2015: ‘Uitgeroepen tot de allerbeste zomerband van 2015 in de maat 205/55 R16 91 V/H. Veilig op zowel droog als nat wegdek. Laag verbruik. Zeer aan te bevelen!’

Goodyear UltraGrip 7+
Auto Motor und Sport: ‘Zeer goede rij-eigenschappen. Goede tractie en korte remafstand op sneeuw, uitstekende prestaties op natte en droge wegen, evenals een laag geluidsniveau’

Goodyear UltraGrip Performance2
AutoBild Sportscars: ‘Overtuigende wintereigenschappen: korte remweg op sneeuw, uitstekende weerstand tegen aquaplaning en zeer goede rijprestaties op nat en droog’

Bandentest winterbanden Vector 4Season Goodyear

Bandentest winterbanden Vector 4Season Goodyear

Goodyear Vector 4Seasons

 • AutoZeitung: ‘De referentie wat betreft 4-seizoenenbanden’
 • ‘Milieuvriendelijke banden die gedurende de verschillende seizoenen veel controle bieden op droog en nat wegdek.’
 • Meerdere malen als testwinnaar uit de bus gekomen.

Goodyear UltraGrip SUV
Auto Bild Allrad: ‘Zeer evenwichtige prestaties, korte remweg op elke ondergrond, zeer stille winterband. Een plus voor uw veiligheid onderweg’

Goodyear Cargo UltraGrip 2
Transporter Magazin: ‘Zeer goede wintereigenschappen. Beste prestatie op nat, dankzij een precieze en zekere handling’

Dunlop
Dunlop is net als Goodyear een vooraanstaand bandenmerk. We laten u ook kennismaken met een aantal testresultaten van sportieve Dunlop banden. Dunlop banden koopt u bij Pouw Banden.

Dunlop Sport BluResponse

 • Autoweek 2013 zomerbandentest: ‘Uitgeroepen tot de beste band!’
 • Nummer 9 in de banden top 100.
 • ANWB Zomerbandentest 2015: 5e plaats. Voor zowel de 185/60 R14 als de 205/55 R16.

Dunlop Sport Maxx RT
‘Veel grip op droog en nat wegdek, brandstofzuinig, een korte remweg en veel controle in bochten.’ Kreeg de beoordeling ‘goed’ in onafhankelijke testen en reviews.

Dunlop SP Sport 01
‘Veelzijdige banden met superieure prestaties in verschillende omstandigheden. Voor vlot en stabiel rijden.’ Werd beoordeeld als ‘zeer goed’ door onafhankelijke testen en reviews.

Dunlop SP Quattromaxx
‘Banden met superieure wegligging en veel grip op zowel droog als nat wegdek.’ Werd ‘zeer hoog aanbevolen’ door onafhankelijke testen en reviews.

Dunlop SP Winter Response
‘Banden die veel grip bieden bij koud weer. Goede prestaties op nat wegdek, sneeuw en ijs.’ Werd ‘goed’ beoordeeld in onafhankelijke testen en reviews en werd tevens ‘zeer hoog aanbevolen’.

Ontdek het hele dienstenpakket van Pouw Banden

Wilt u professioneel advies naar aanleiding van een winterbandentest, zomerbandentest, caravanbandentest of all season banden test? Voor alle informatie over banden en voor nog veel meer bandengeralateerde diensten gaat u natuurlijk naar de bandenspecialist Pouw Banden.

Wij hebben u het volgende te bieden:

 • De laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook binnenlopen zonder afspraak
 • 24/7 full service

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Alle diensten op een rij

U gaat naar Pouw Banden voor meer informatie of de aankoop van banden naar aanleiding van een winterbanden test, een zomerbanden test, een caravanbandentest of een all season banden test.

Daarnaast bent u bij Pouw Banden aan het juiste adres voor:

Het vinden van de juiste bandenmaat
Het vooraf berekenen van de juiste bandenmaat is belangrijk bij de aankoop van nieuwe banden. De aandrijving van versnellingen mag niet nadelig beïnvloed worden en u moet een comfortabele rijhoogte hebben. Pouw Banden helpt u bij het berekenen van de perfecte bandenmaat voor uw auto.

Het meten van de bandenspanning
Wilt u weten hoe het met de bandenspanning van uw autobanden gesteld is? Pouw Banden controleert het voor u en past de bandenspanning indien nodig aan. Dat komt allereerst de verkeersveiligheid ten goede omdat u meer grip op de weg heeft.

U hoeft uw banden daarnaast minder vaak te vervangen omdat ze minder snel slijtage vertonen. Tot slot bespaart u ook op brandstofkosten en veroorzaakt u minder schade aan het milieu.

Het meten van het bandprofiel
De minimale profieldiepte van uw autobanden dient 1,6 mm te zijn. Wilt u weten of het profiel van uw banden hieraan voldoet? We checken snel met een profielmeter of uw autobanden over de juiste profieldiepte beschikken.

Het kopen van alle soorten banden
Het assortiment van Pouw Banden is zeer groot. Van winterbanden en zomerbanden tot caravanbanden en all season banden.

Diverse bandenservices
Onder bandenservices valt het wisselen, repareren, monteren en vervangen van banden. Maar ook bandenopslag en uitlijnen en balanceren.

Velgen en wielen richten
Gedeukte of verbogen velgen zijn cruciaal voor uw auto. Ze vernielen uw schokdempers, belasten uw wiellagers en slijten uw banden verkeerd af. Pouw Banden is gespecialiseerd in het wielen en velgen richten en helpt u om schade aan uw auto te voorkomen.

Contact

Wilt u banden aanschaffen naar aanleiding van een bandentest? Neem contact op met Pouw Banden en maak direct een afspraak.

Telefoonnummer: 030 2475 151.

Langskomen zonder afspraak is ook mogelijk. U vindt Pouw Banden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide.

Adres: Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Openingstijden
Op werkdagen van 06.00 tot 18.00 uur
Op zaterdag van 07.00 tot 12.30 uur

Via het contactformulier stelt u ons ook buiten openingstijden gemakkelijk vragen over een winterbandentest, een zomerbandentest, een caravanbandentest of een all weather banden test. Deze vragen beantwoorden wij altijd zo snel mogelijk.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151