Voor Alle Bandenservice Gaat U Naar Pouw Banden

Bent u op zoek naar een bandencentrale voor het repareren, monteren, vervangen of opslaan van autobanden? Full service autobandenbedrijf Pouw Banden heeft een uitgebreid pakket aan bandenservices. Wij staan altijd voor u klaar en bieden u gratis controle en advies. Kom snel langs voor een banden service.

Bandencentrale Pouw Banden is u graag van dienst

10 jaar ervaring, een team vakkundige monteurs, een moderne werkplaats en een ruim assortiment kwaliteitsbanden voor een redelijke prijs. Pouw Banden heeft alles in huis om u perfect van dienst te zijn met iedere denkbare bandenservice.

Bandenservice Pouw Banden staat al 10 jaar voor u klaar

Maak kennis met bandencentrale Pouw Banden. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring als bandenservice bedrijf. Hierdoor weten we werkelijk alles van banden. Voor GRATIS controle en advies komt u gewoon even bij ons langs.winterbanden (2)

Vakkundige monteurs

Onze vakkundige medewerkers hebben een passende opleiding gevolgd en heel veel verstand van zaken. Ze zijn vriendelijk en hebben een efficiënte werkwijze. U wordt altijd vlot geholpen, waardoor u nooit lang hoeft te wachten en altijd weer snel en comfortabel verder kunt.

Moderne werkplaats

De moderne werkplaats in Utrecht is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Onze bandenservice hanteert daarnaast de nieuwste technieken.

Ruim assortiment autobanden

Het assortiment autobanden is groot en veelzijdig. U heeft heel veel keuze. Of u nu op zoek bent naar winterbanden, zomerbanden, all season banden, runflat banden of caravanbanden. We bieden u altijd extra banden service rondom uw aankoop.

Waar voor uw geld

Bij Pouw Banden krijgt u heel veel bandenservice voor een redelijke prijs. Of u nu banden laat repareren, wisselen of balanceren. Bij ons heeft u altijd de laagste prijs garantie.

Bij Pouw Banden profiteert u van de volgende voordelen:

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak langskomen
 • 24/7 full service

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Banden wisselen

Laat uw zomerbanden vlak voor de winter wisselen voor winterbanden. Uw winterbanden wisselt u weer om voor zomerbanden als de temperatuur stijgt.

Klik hier voor meer informatie over banden wisselen

Banden repareren

Heeft u een lekke band? In de meeste gevallen is het mogelijk om een bandenreparatie uit te voeren.

Neem contact op met Pouw Banden als u een lekke band wilt laten repareren

Banden monteren

Wilt u nieuwe banden aanschaffen? Wij monteren ze direct onder uw auto. Dit doen onze vakkundige monteurs snel bandenservicesen efficiënt.

Snel en veilig de weg op met nieuwe banden? Klik hier voor het monteren van banden

Banden vervangen

Controleer uw banden regelmatig op profieldiepte, beschadigingen en onregelmatige slijtage. Zijn uw banden aan vervanging toe? Neem contact op met Pouw Banden.

Laat uw banden vervangen door Pouw Banden

Banden opslag

Heeft u de zomerbanden onder de auto ingewisseld voor winterbanden? Waar laat u de zomerbanden? In de bandenopslag van Pouw Banden natuurlijk!

Uw banden veilig en onder ideale omstandigheden opslaan in onze bandenopslag

Uitlijnen & balanceren

Veiliger, comfortabeler en zuiniger rijden? Laat uw banden balanceren en uw auto uitlijnen door bandencentrale Pouw Banden.

Klik hier voor meer informatie over auto uitlijnen en banden balanceren

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151


Ontdek al onze bandenservices

Laat uw banden wisselen

Zorg er altijd voor dat u banden onder uw auto heeft die geschikt zijn voor het bijbehorende seizoen. Verschillende weersomstandigheden stellen ook andere voorwaarden aan banden.

Winterbanden leveren de meest perfecte prestaties in de winter bij een temperatuur onder de 7 graden Celsius. Het rubber van zomerbanden is ontworpen om beter te presteren bij temperaturen vanaf 7 graden Celsius.

Laat uw banden op tijd wisselen door Pouw Banden. Dan voorzien we uw banden meteen van de juiste bandenspanning. U gaat vervolgens veiliger op weg, u voorkomt slijtage en u rijdt comfortabeler.

Kom voor een reparatie van uw banden langs

Heeft u een lekke band? Stop direct en kom met uw autoband naar Pouw Banden. Als u te lang wacht, heeft u kans dat de band verder beschadigt en dat een bandenreparatie niet meer mogelijk is.

Wij onderzoeken de binnenkant van uw band door deze van de velg af te halen. We bekijken vervolgens waar het lek zich exact bevindt. Vervolgens gaan we verder met een reparatie als dat mogelijk is.pouwbande is koning

Laat uw banden door ons monteren

Zijn uw banden beschadigd, verouderd of hebben ze niet meer de wettelijk vereiste minimale profieldiepte? Wilt u zomerbanden omwisselen voor winterbanden, of andersom? Heeft u een lekke band die niet meer te repareren is? In al deze gevallen laat u nieuwe banden monteren door Pouw Banden.

De monteurs van Pouw Banden zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op gaat.
Met de juiste banden onder uw auto, voorzien van een passende bandenspanning.

Wij vervangen uw banden

Uw autobanden moeten vervangen worden als u op versleten, beschadigde of verouderde banden rijdt. Doorrijden is erg gevaarlijk. U heeft een langere remweg, minder grip op de weg en meer kans op gevaarlijke situaties. U brengt niet alleen uzelf in gevaar, maar ook andere weggebruikers.

Wij vervangen uw banden graag voor nieuwe exemplaren. U ervaart meer rijcomfort, u rijdt zuiniger en misschien wel het belangrijkste: u gaat veilig de weg op.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Laat de banden die u niet gebruikt achter in onze bandenopslag

Stilstaande banden slijten als u ze niet onder de juiste omstandigheden opslaat. De bandenopslag van Pouw Banden is zeer geschikt voor het opslaan van alle soorten banden. Wij bewaren uw zomerbanden of winterbanden onder meest ideale omstandigheden.

We slaan uw banden op in een ruimte met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Uw stilstaande banden blijven hierdoor gegarandeerd in topconditie.

Als extra service reinigen wij intussen uw velgen. Zo zijn uw autobanden weer helemaal klaar voor gebruik wanneer u ze nodig heeft.

Uitlijnen en balanceren laat u aan ons over

Heeft u afwijkingen in de stand van de wielen? Met een auto die niet uitgelijnd is, ondervindt u weinig rijcomfort. Debandinfo auto trekt scheef. Uw rijprestaties verminderen, u heeft minder controle over uw stuur en u heeft een slechtere wegligging. Daar komt nog eens bij dat u meer brandstof verbruikt en dat uw banden heel snel slijten en dus korter meegaan.

Laat uw auto uitlijnen door Pouw Banden. Na het uitlijnen van de auto rijdt u stukken veiliger, comfortabeler, voordeliger en groener.

Heeft u last van een trillend stuur, een trillend dashboard of een trillende stoel als u in uw auto op wat hogere snelheid rijdt? Grote kans dat uw banden niet in balans zijn. Banden balanceren is belangrijk om ongelijkmatige slijtage van de banden te voorkomen en om slijtage van de wielophanging van de auto tegen te gaan. Banden die niet in balans zijn, kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken, omdat ze slechter contact met de weg hebben.

Onze vakkundige monteurs heffen snel en efficiënt de onbalans op. Hierna ervaart u meer rijcomfort doordat het wegcontact verbeterd is. U rijdt veiliger en zuiniger.

Wat Pouw Banden u naast banden service biedt

Naast onze bandenservices hebben we u nog meer diensten te bieden. U gaat ook naar Pouw Banden voor het volgende:

Contact

Bent u op zoek naar een banden service?

Neem voor al deze bandenservices contact op met Pouw Banden en maak een afspraak.

Telefoonnummer: 030 2475 151.

Direct langskomen zonder afspraak is ook mogelijk. U vindt Pouw Banden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide.

Adres: Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Openingstijden
Op werkdagen van 06.00 tot 18.00 uur
Op zaterdag van 07.00 tot 12.30 uur

Via het contactformulier stelt u ons ook buiten openingstijden gemakkelijk vragen over onze bandenservice. Deze vragen beantwoorden wij altijd zo snel mogelijk.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151