Snelle, Efficiënte Autobanden Reparatie Bij Pouw Banden

Banden Reparatie

Banden Reparatie

Heeft uw auto een lekke band of vermoedt u een lekke band? Laat uw banden reparatie over aan Pouw Banden. Pouw Banden is een full service autobandenbedrijf met verstand van zaken.

Wij checken eerst of uw band lek is en of een bandenreparatie mogelijk is. Vervolgens repareren we de band of monteren we een nieuwe band onder uw auto.

Heeft u een lekke autoband?

Begint uw auto naar één kant te trekken? Zit er minder lucht in uw autoband? Dan is het zeer waarschijnlijk dat u een lekke autoband heeft.

Een lekke band is ongemakkelijk, vooral als dit gebeurt als u met uw auto op de weg zit. Een snelle banden reparatie is belangrijk. Anders wordt de gehele kwaliteit van de autoband aangetast.

Als u uw lekke band snel ontdekt heeft, is het in de meeste gevallen mogelijk om een autobanden reparatie uit te voeren. Een autoband mag maximaal 3 maal gerepareerd worden en de ruimte tussen verschillende schades moet minimaal 40 mm bedragen.

Voor iedere autobanden reparatie gaat u naar Pouw Banden

Voor iedere autobanden reparatie gaat u naar Pouw Banden. Kom zo snel mogelijk met uw lekke band naar Pouw Banden. Als u te lang wacht, heeft u kans dat de band verder beschadigt en dat een reparatie uitvoeren niet meer mogelijk is.

Snelle vakkundige bandenreparatie

Pouw banden voor al uw banden, bandeninformatie en - service

Pouw banden voor al uw banden, bandeninformatie en – service

Onze monteurs repareren uw autoband vakkundig en zeer snel. Eerst onderzoeken wij de band door deze van de velg af te halen.

We bekijken waar het lek zich exact bevindt. Vervolgens gaan we verder met een reparatie als dat mogelijk is.

Indien nodig voorzien we uw auto van een nieuwe band
Is de band teveel beschadigd en is een reparatie niet meer mogelijk? Dan monteren we een nieuwe band onder uw auto.

De vakkundige monteurs van Pouw Banden hebben jarenlange ervaring en monteren iedere band zeer efficiënt.

Uw banden krijgen de juiste bandenspanning
We voorzien uw banden meteen van een correcte bandenspanning. Hierdoor heeft u grip op de weg en minder last van slijtage. U rijdt daarnaast zuiniger en milieuvriendelijker.

Wij balanceren uw banden
Voor meer rijcomfort balanceren we uw autobanden. Het contact met de weg is bij gebalanceerde auto’s beter. Gebalanceerde banden komen uw veiligheid ten goede en besparen uw banden omdat het slijtage tegengaat.

Perfecte uitlijning van uw auto
Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om uw auto perfect uit te lijnen. Hierdoor gaat u niet alleen comfortabeler, maar ook voordeliger en groener rijden.

 • Pouw Banden biedt u:
 • Gratis controle en advies
 • Ook langskomen zonder afspraak
 • 24/7 full service
 • Laagste prijs garantie

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Alle diensten van Pouw Banden

U gaat niet alleen met een lekke band voor een autobanden reparatie naar Pouw Banden, we bieden u nog meer bandenservices. U vindt ze hieronder:

Bandenverkoop
Onze collectie autobanden is zeer groot. Van zomerbanden, winterbanden, all season banden, Goodyear banden en runflat banden tot caravanbanden. We geven u graag uitgebreid verkoopadvies.

Hulp bij het vinden van de juiste bandenmaat
Het berekenen van de juiste bandenmaat is belangrijk bij het aanschaffen van nieuwe banden. De aandrijving van versnellingen mag niet nadelig beïnvloed worden en u moet een comfortabele rijhoogte hebben. Pouw Banden berekent de perfecte bandenmaat voor ieder voertuig.

Bandenspanning meten

bandenspanning controleren

bandenspanning controleren

Wilt u weten hoe hoog de bandenspanning van uw banden is? Pouw Banden meet het voor u en past de bandenspanning aan naar de juiste bandenspanning voor uw banden. Dat komt allereerst de verkeersveiligheid ten goede omdat u meer grip op de weg heeft.

U hoeft uw banden daarnaast minder vaak te vervangen omdat ze minder snel slijtage vertonen. Tot slot bespaart u ook op brandstofkosten en veroorzaakt u minder schade aan het milieu.

Bandprofiel opmeten
De wettelijk vereiste minimale profieldiepte van autobanden is 1,6 mm. Wilt u weten hoeveel profiel uw banden hebben? Wij meten het met een professionele profielmeter.

Banden wisselen, monteren en vervangen
Heeft u nieuwe banden nodig? Zijn uw banden versleten of beschadigd? Wilt u winterbanden omwisselen voor zomerbanden of zomerbanden omruilen voor winterbanden? Voor het wisselen, monteren en vervangen van alle soorten banden gaat u naar Pouw Banden.

Bandenopslag
Zoekt u een plek om uw zomerbanden of winterbanden op te slaan als u ze niet onder uw auto heeft? Pouw Banden biedt u een bandenopslag waar uw banden onder optimale omstandigheden opgeslagen zijn. Zo blijven ze in perfecte conditie.

Velgen en wielen richten
Gedeukte of verbogen velgen zijn funest voor uw auto. Ze vernielen uw schokdempers, belasten uw wiellagers en slijten uw banden verkeerd af. Pouw Banden is gespecialiseerd in het wielen en velgen richten en helpt u om schade aan uw voertuig te voorkomen.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Contact
Heeft u een lekke band? Kom zo snel mogelijk naar Pouw Banden. Wij checken of een bandenreparatie mogelijk is of dat u een nieuwe band nodig heeft.

U vindt Pouw Banden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide. Ons adres is:
Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Openingstijden
Op werkdagen zijn wij geopend van 06.00 tot 18.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 12.30 uur.

Heeft u vragen over een bandenreparatie of wilt u advies? U neemt contact met ons op voor informatie of om een afspraak in te plannen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 030 2475 151.

Het contactformulier is ook geschikt om vragen te stellen of om opmerkingen achter te laten. Dit is ook mogelijk buiten openingstijden. Wij beantwoorden uw vragen altijd zeer snel.

Veelgestelde vragen over autobanden reparatie

Kan iedere lekke band gerepareerd worden?
Nee, niet iedere lekke band is te repareren. Om vast te stellen of een bandenreparatie mogelijk is, onderzoeken we de binnenkant van de band.

Vaak bevindt een lek zich in het loopvlak van autobanden. Dit is meestal gewoon te repareren. Bij beschadigingen aan de zijkant van de band is het uitvoeren van een veilige reparatie niet mogelijk.

Een banden reparatie is vaak niet meer mogelijk als u te lang doorgereden heeft met een lekke band. Dit zien wij aan verkleuringen en afwijkingen aan de binnenkant van de band.

Kan ik met een lekke band nog doorrijden?
Nee, wij adviseren uw direct te stoppen en uw auto aan de kant te zetten. Doorrijden is onveilig en zorgt voor wezenlijke schade aan uw autoband en velg.

Heeft u runflat banden? Dan kunt u nog 80 kilometer doorrijden met een lekke band met een maximale snelheid van 80 kilometer per uur.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151