Pouw Banden Is Koning In Autobanden Monteren

Pouw banden voor al uw banden, bandeninformatie en - service

Pouw banden voor al uw banden, bandeninformatie en – service

Wilt u nieuwe banden monteren onder uw auto? Bijvoorbeeld omdat uw banden niet meer over de wettelijk verplichte minimale hoeveelheid profiel beschikken of omdat ze beschadigd zijn.

Voor bandenmontage neemt u contact op met Pouw Banden. Als bandenspecialist weten wij alles van autobanden monteren en hebben we een zeer doeltreffende werkwijze. Ontdek het zelf!

Kies voor bandenmontage door Pouw Banden

Kiest u voor bandenmontage door Pouw Banden, dan wordt u volledig ontzorgd en ontvangt u heel veel extra service.

Gratis controle en advies
Weet u niet hoe het met uw autobanden gesteld is? Bij Pouw Banden mag u altijd langskomen voor gratis controle en advies. Wij helpen u direct verder. We meten uw bandprofiel en checken of uw band lek is of beschadigingen heeft.

De beste band voor iedere klant
Maak kennis met een heel groot assortiment kwaliteitsbanden. Wij bieden de meest perfecte band voor iedere klant. Wat uw wensen ook zijn en hoe groot uw budget ook is.

Kies de bandenmaat die bij uw auto past
Het is belangrijk om voor de juiste bandenmaat te kiezen zodat de aandrijving van versnellingen niet nadelig beïnvloed wordt en zodat u een comfortabele rijhoogte heeft. Pouw Banden helpt u graag bij het berekenen van de perfecte bandenmaat voor uw auto.

Banden montage door vakkundige monteurs
De monteurs van Pouw Banden zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op gaat. Met de juiste banden onder uw auto, voorzien van een passende bandenspanning.

Al onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn zeer vakkundig. Wij hebben ongelooflijk veel kennis op het gebied van banden en onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur.

Montage band inclusief balanceren
Naast het banden monteren, balanceren we uw banden ook direct. Banden balanceren is belangrijk om ongelijkmatige slijtage van de banden te voorkomen en om slijtage van de wielophanging van de auto tegen te gaan.

Het wegcontact verbetert door banden te balanceren en u voorkomt daardoor trillingen aan uw stuur als u op hoge snelheid rijdt. Dit zorgt voor meer rijcomfort. U rijdt veiliger en uw banden slijten minder snel.

Montage band en uitlijnen auto
Bij het banden monteren, lijnen wij ook graag uw auto uit. Met een uitgelijnde auto voorkomt u onregelmatige slijtage van de banden en het steeds moeten bijsturen.

Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om uw auto perfect uit te lijnen. Hierdoor gaat u niet alleen comfortabeler, maar ook voordeliger en groener rijden.

Pouw Banden biedt u:

 • Gratis controle en advies
 • Langskomen zonder afspraak
 • 24/7 full service
 • Laagste prijs garantie

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Banden monteren in de volgende gevallen
Autobanden monteren doen wij in veel verschillende gevallen. Bijvoorbeeld als u uw zomerbanden wilt omwisselen voor winterbanden, of andersom. Of als u een lekke band heeft die niet meer te repareren is.

Maar natuurlijk ook als u verouderde, beschadigde of versleten banden onder uw auto heeft zitten. Wij sturen u graag veilig de weg weer op.

Winterbanden en zomerbanden wisselen

Zomerbanden, All Season Banden en Winterbanden

Zomerbanden, All Season Banden en Winterbanden

Verschillende weerstypen in Nederland in de zomer en in de winter stellen ook andere voorwaarden aan banden. Winterbanden leveren perfecte prestaties in de winter.

Zomerbanden zijn ontworpen om uitstekend te presteren in de zomer. Daarom kiest u voor zomerbanden in de zomer en voor winterbanden in de winter.

Laat uw winter- en zomerbanden op tijd wisselen. Dan ervaart u het hele jaar door grip op de weg. Zomerbanden laat u monteren als de temperatuur boven de 7 graden Celsius ligt. Winterbanden zijn geschikt bij een temperatuur lager dan 7 graden Celsius.

Lekke band
Een lekke band is erg vervelend. Doorrijden met een lekke band is niet mogelijk. Uw band moet snel gerepareerd worden om verdere schade aan uw wielen te voorkomen. In het ergste geval heeft u een nieuwe band nodig. Zowel voor een reparatie als voor een bandenmontage komt u naar Pouw Banden. Dan is alles snel geregeld en weet u zeker dat uw band betrouwbaar gemonteerd is.

Verouderde, beschadigde of versleten banden
Vertonen uw banden slijtage? Hebben uw autobanden minder dan 1,6 mm profiel? Zitten er beschadigingen op uw banden?

Door rond te rijden op banden met weinig grip brengt niet alleen uzelf in gevaar, maar ook weggebruikers rondom u. Rijd niet langer door. Laat nieuwe banden monteren bij Pouw Banden en ga voortaan veilig en met een vertrouwd gevoel de weg op.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Banden monteren en meer

U gaat naar Pouw Banden voor bandenmontage en voor het volgende dienstenpakket:

Contact

Bent u op zoek naar professionele bandenmontage? Ga dan naar Pouw Banden. Wij checken graag voor u in welke staat uw banden verkeren en monteren de gewenste band voor u.

U vindt Pouw Banden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide. Ons adres is:
Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Openingstijden
Op werkdagen zijn wij geopend van 06.00 tot 18.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 12.30 uur.

Heeft u vragen over banden montage of wilt u advies? U neemt contact met ons op voor informatie of om een afspraak in te plannen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 030 2475 151.

Het contactformulier is ook geschikt om vragen te stellen over banden monteren of om opmerkingen achter te laten. Dit is ook mogelijk buiten openingstijden. Wij beantwoorden uw vragen altijd zeer snel.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151