Uw Banden Blijven in Topconditie In Onze Bandenopslag

Bandenopslag van alle maten

Bandenopslag van alle maten

Bent u op zoek naar een plek om uw autobanden op te slaan? De bandenopslag van Pouw Banden is geschikt voor het opslaan van alle soorten banden. Van winterbanden tot zomerbanden van alle merken en maten.

Op het moment dat u de autobanden niet gebruikt, wilt u wel dat hun conditie optimaal blijft. Geen zorgen, daar bent u bij Pouw Banden van verzekerd.

De bandenopslag van Pouw Banden

Als u een plek zoekt om uw autobanden achter te laten op het moment dat u ze niet gebruikt, moet u bij Pouw Banden zijn. In het bandenhotel van Pouw Banden hebben al uw autobanden een veilig onderdak. Wij bewaren uw autobanden onder de meest ideale omstandigheden.

De meest optimale omstandigheden voor uw banden
Wist u dat stilstaande banden slijten als u ze niet onder de juiste omstandigheden opslaat? Wij zorgen voor optimale omstandigheden als u autobanden achterlaat in onze bandenopslag.

Dit betekent dat we uw banden opslaan op een plaats met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Uw stilstaande banden blijven hierdoor gegarandeerd in topconditie bij Pouw Banden.

Kiest u voor banden opslaan in onze bandenopslag, dan gaan uw banden ook langer mee en hoeft u minder vaak nieuwe banden aan te schaffen. Zo bespaart u tegelijkertijd een hoop geld.

U krijgt extra service
Als u banden achterlaat in onze banden opslag, profiteert u van bijkomende service. Als extra service reinigen wij intussen uw velgen. Zo zijn uw autobanden weer helemaal klaar voor gebruik wanneer u ze nodig heeft.

U profiteert van de volgende voordelen

 • Ook langskomen zonder afspraak
 • 24/7 full service
 • Laagste prijs garantie
 • gratis controle en advies

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Wanneer banden opslaan?

Heeft u in de zomer zomerbanden onder uw auto en in de winter winterbanden? Dat is heel verstandig. Zomerbanden zijn geoptimaliseerd voor zachte weersomstandigheden en winterbanden presteren beter in kou.

Wanneer hoort u zomerbanden te gebruiken?

Pouw banden voor al uw banden, bandeninformatie en - service

Pouw banden voor al uw banden, bandeninformatie en – service

Zomerbanden zijn geschikt wanneer de temperatuur boven de 7 graden Celsius ligt. Ze zijn geoptimaliseerd voor zachte weersomstandigheden. Het rubber van zomerbanden biedt u in de zomer veel grip.

Laat uw zomerbanden in de winter onder uw auto zitten, dan verhardt het rubber en heeft u minder grip en een langere remweg. Zorg ervoor dat u altijd op de juiste banden rijdt.

Wanneer draagt u winterbanden onder uw auto?

Winterbanden bieden u rijcomfort en veel grip als de temperatuur onder de 7 graden Celsius ligt. Het rubber van winterbanden is geoptimaliseerd voor koude weersomstandigheden en winterbanden hebben ook een speciale profielopbouw. Laat ze tijdig onder uw auto monteren.

Banden opslaan na het wisselen
Zodra u winterbanden onder uw auto heeft, moet u de zomerbanden ergens opslaan. En als u zomerbanden onder uw auto heeft, moet u de winterbanden ergens opslaan.

Wissel uw banden op tijd en sla uw autobanden op in de bandenopslag van Pouw Banden. Daar hebben uw banden een veilig onderdak als u ze niet in gebruik heeft.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Banden opslag voor alle soorten banden

Wilt u all season banden of winterbanden opslaan? Bij Pouw Banden laat u alle soorten, merken en maten banden veilig achter. Bij ons kunt u:

 • zomerbanden opslaan
 • winterbanden opslaan
 • all season banden opslaan
 • runflat banden opslaan

De diensten waarvoor u nog meer naar Pouw Banden gaat

Onze bandenopslag is erg geliefd bij vele klanten. Als full service autobandenbedrijf hebben wij u als klant nog veel meer te bieden op het gebied van autobanden.

Maak kennis met ons uitgebreide dienstenpakket

Contact opnemen met Pouw Banden

Wilt u contact opnemen met Pouw Banden? Heeft u vragen over banden opslaan of wilt u een afspraak maken om uw banden achter te laten in de bandenopslag van Pouw Banden?

Wij zijn uitstekend bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 030-2475 151.
Vragen over onze bandenopslag stelt u ook door het contactformulier in te vullen.

Wilt u direct langskomen bij Pouw Banden om uw banden achter te laten in de banden opslag? U bent van harte welkom. Wij zijn te vinden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide.

Ons adres is als volgt: Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend
Op werkdagen zijn wij geopend van 06.00 tot 18.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 12.30 uur.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151