Uitlijnen Auto En Banden Balanceren Voor Meer Rijcomfort

Banden uitlijnen en balanceren

Banden uitlijnen en balanceren

Wilt u ongelijkmatige slijtage aan uw banden voorkomen en comfortabeler, veiliger, voordeliger en groener rijden? Laat dan uw auto uitlijnen en uw banden balanceren door Pouw Banden.

Profiteer van onze laagste prijs garantie en onze expertise op het gebied van autobanden. Kom snel langs bij Pouw Banden.

Uitlijnen auto voor veiliger en comfortabeler rijden

Zijn uw banden versleten aan de binnen- of buitenkant? Wijkt uw auto soms af naar één kant? Stuurt uw auto zwaar of juist licht? Heeft uw stuur moeite om na een bocht terug te draaien? Staat uw stuur scheef?

Laat uw auto uitlijnen door Pouw Banden
Herkent u zich in één of meer van de bovenstaande situaties, bent u door een diep gat in de weg gereden of heeft u hard een stoeprandje geraakt? Dan heeft u zeer waarschijnlijk afwijkingen in de stand van de wielen. Wij adviseren u om de auto uit te laten lijnen door Pouw Banden.

Met een auto die niet uitgelijnd is, ondervindt u weinig rijcomfort. De auto trekt scheef. Uw rijprestaties verminderen, u heeft minder controle over uw stuur en u heeft een slechtere wegligging. Een niet uitgelijnde auto is erg gevaarlijk.

Daar komt nog eens bij dat u meer brandstof verbruikt en dat uw banden heel snel slijten en dus korter meegaan.

Uitlijnen auto – hoe gaan wij te werk?
Een vakkundige monteur van Pouw Banden stelt de velgen van uw auto zo af, dat ze precies recht zitten. Anders gezegd, we heffen afwijkingen in de wielstanden op. Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om uw auto perfect uit te lijnen.

Na uitlijnen auto
Na het uitlijnen van de auto rijdt u stukken veiliger en comfortabeler. U merkt dat u niet steeds hoeft bij te sturen en u voorkomt onregelmatige slijtage aan uw autobanden. U rijdt daarnaast voordeliger en groener. U zult geen moment spijt hebben van banden uitlijnen.

En na banden uitlijnen?
Omdat een auto constant in beweging is, hebben de wielen na verloop van tijd niet meer de originele stand. Ons advies is om de uitlijning van de auto elk jaar te laten controleren, zodat u de perfecte wegligging behoudt.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Banden balanceren voor veiliger en zuiniger rijden

Caravanbanden

Caravanbanden

Heeft u last van een trillend stuur, een trillend dashboard of een trillende stoel als u in uw auto op wat hogere snelheid rijdt? Grote kans dat uw banden niet in balans zijn.

Laat uw banden balanceren door Pouw Banden
Banden balanceren is belangrijk om ongelijkmatige slijtage van de banden te voorkomen en om slijtage van de wielophanging van de auto tegen te gaan.

Banden die niet in balans zijn, kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken, omdat ze slechter contact met de weg hebben. Kom daarom direct naar Pouw Banden als u vermoedt dat uw banden niet in balans zijn.

Hoe gaan wij te werk?
Onze vakkundige monteurs heffen snel en efficiënt de onbalans op. Ze verdelen het gewicht van de auto weer gelijkmatig over uw banden. Dit doen zij door loodjes te plaatsen op bepaalde plaatsen op de velgrand. Door het gewicht van de loodjes wordt de onbalans opgeheven. We zorgen ervoor dat de band over de hele omtrek even zwaar is.

Na het banden balanceren
Na het banden balanceren, ervaart u meer rijcomfort. U rijdt op hoge snelheid, zonder dat uw stuur trilt. Het wegcontact is verbeterd en u rijdt veiliger en zuiniger. Uw banden slijten minder snel. Hierdoor hoeft u uw banden weer minder vaak te vervangen voor nieuwe exemplaren.

En daarna?
Laat regelmatig een bandenspecialist controleren of uw banden nog in balans zijn. Zo voorkomt u hoge kosten voor een reparatie of vervanging van de banden.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Diensten full service autobandenbedrijf Pouw Banden

Als full service autobandenbedrijf zijn wij al tien jaar actief. We hebben werkelijk alle kennis op bandengebied en we zijn zeer bekwaam. Van uitlijnen banden tot balanceren banden, banden wisselen en banden repareren. Dit alles doen we zeer efficiënt.

We zijn voorzien van een moderne werkplaats in Utrecht en hebben een team met vakkundige, gedreven monteurs. We leveren de beste band voor elke klant en nog veel meer!

Dit zijn al onze diensten:

We bieden u:

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak langskomen
 • 24/7 full service

Contact Opnemen met Pouw Banden

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw auto perfect uitlijnt en daarnaast bedreven is in banden balanceren? Ga dan naar Pouw Banden. Wij checken in welke staat uw banden verkeren en vervolgens zullen we uw auto uitlijnen en de banden balanceren.

U vindt Pouw Banden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide. Ons adres is:
Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Openingstijden
Op werkdagen zijn wij geopend van 06.00 tot 18.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 12.30 uur.

Heeft u vragen over auto uitlijnen en banden balanceren of wilt u advies? U neemt contact met ons op voor informatie of om een afspraak in te plannen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 030 2475 151.

Het contactformulier is ook geschikt om vragen te stellen over uitlijnen auto en balanceren banden of om opmerkingen achter te laten. Dit is ook mogelijk buiten openingstijden. Wij beantwoorden uw vragen altijd zeer snel.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151