Autobanden kopen? Pouw Banden Brengt u van A naar Bsoorten banden

Bent u op zoek naar zomerbanden, winterbanden of all season banden? U vindt een ruime collectie autobanden in Utrecht bij full service autobandenbedrijf Pouw. Autobanden kopen van de beste kwaliteit, voor een redelijke prijs doet u bij Pouw Banden. Wij monteren ze graag snel en efficiënt voor u onder uw auto.

Tips bij het kopen van autobanden

Autobanden kopen doet u niet iedere dag. Weet u niet waar u op moet letten bij het autobanden kopen? We geven u graag wat tips.

Houd uw persoonlijke wensen in gedachten

Een band is altijd getest op diverse criteria, zoals brandstofefficiëntie, grip op nat wegdek en afrolgeluid. Bedenk vooraf wat u belangrijk vindt aan een autoband. Selecteer vervolgens een band die aan uw persoonlijke eisen voldoet.

Let op het seizoen

Let bij het aanschaffen van autobanden op het seizoen. In de zomer koopt u zomerbanden, in de winter koopt u winterbanden. All season banden zijn geschikt gedurende het hele jaar.

Kies voor autobanden met de juiste bandenmaat

Koop altijd autobanden die geschikt zijn voor uw auto. Het is noodzakelijk dat de aandrijving van versnellingen niet nadelig beïnvloed wordt en dat u een comfortabele rijhoogte heeft.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Autobanden kopen bij Pouw Bandensoorten banden

Het kopen van autobanden bij Pouw maakt u blij. Pouw Banden heeft met ruim 10 jaar ervaring heel veel verstand van zaken waardoor we u perfect adviseren. We bieden ook altijd extra service rondom uw aankoop.

Ruim assortiment autobanden

Dankzij onze grote collectie autobanden heeft u heel veel keuze. Kiest u voor winterbanden, zomerbanden, caravanbanden, all season banden, Goodyear banden of Runflat banden?

Autobanden kopen van hoge kwaliteit

Al onze banden hebben een hoge kwaliteit. Banden die bandentests wonnen, hebben wij opgenomen in ons assortiment. Daarnaast zijn we reseller van vooraanstaande autobandenmerken Goodyear en Dunlop.

Autobanden kopen voor een redelijke prijs

Bij Pouw Banden krijgt u waar voor uw geld. We bieden u autobanden voor een redelijke prijs. De banden zijn altijd voorzien van de juiste bandenspanning, profieldikte en uitlijning.

Autobanden kopen met veel extra service

Wij monteren uw autobanden, zorgen voor de juiste bandenspanning en lijnen uw auto uit. Pouw Banden heeft hier alle kennis en apparatuur voor in huis.

Bij Pouw Banden profiteert u van de volgende voordelen:

-Laagste prijs garantie
-Gratis controle en advies
-Ook zonder afspraak langskomen
-24/7 full service

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Winterbanden

Bereid u voor op winterse omstandigheden! Winterbanden hebben een speciale rubbersamenstelling en profielopbouw waardoor ze elastisch en flexibel zijn bij temperaturen onder de 7 graden Celsius.

Koop uw winterbanden bij Pouw Banden.

Winterbanden met velg

Winterbanden bieden u in de winter meer grip op droge, natte, besneeuwde en bevroren wegen. Bij Pouw banden koopt u ze met stalen velg of met lichtmetalen velg.

Klik hier voor winterbanden met velgen.

Zomerbanden

Zomerbanden zijn geschikt als de temperatuur boven de 7 graden Celsius ligt. Kies voor grip in de zomer, kies voor zomerbanden van Pouw Banden.

Voor meer informatie over zomerbanden, klik hier.

Caravanbanden

Zorg voordat u op reis gaat dat iedere caravanband onder uw caravan in orde is. Schaf indien nodig nieuwe caravanbanden aan.

Klik hier voor caravanbanden.

All season banden

All season banden zijn geschikt om het hele jaar door onder uw auto te dragen. Die hoeft u niet steeds te verwisselen. Kortom, grip op de weg in alle weersomstandigheden.

Uw all season banden koopt u bij Pouw Banden.

Goodyear banden

Het vooraanstaande autobandenmerk Goodyear staat voor veiligheid en kwaliteit. Goodyear biedt u een ruime collectie betrouwbare kwaliteitsbanden.

Klik hier voor meer informatie over Goodyear banden.

Runflat banden

Met runflat banden rijdt u nog 80 kilometer door met een lekke band. Banden verwisselen langs de snelweg is verleden tijd.

Voor runflat banden gaat u naar Pouw Banden.

Bij Pouw Banden koopt u de volgende soorten banden

Winterbanden

Met zomerbanden rondrijden in de winter maakt de kans op gevaarlijke situaties groot. Als u meer grip wilt hebben op de weg in de winter dan koopt u winterbanden. Ze zijn geschikt voor temperaturen onder de 7 graden Celsius.

Winterbanden hebben een speciale rubbersamenstelling en profielopbouw. Hierdoor blijven ze bij koude temperaturen langer elastisch en flexibel. Ze bieden u meer grip op droge, natte, besneeuwde en bevroren wegen. U vindt bij Pouw Banden een breed assortiment met alleen de beste winterbanden.

Winterbanden met velg

Met winterbanden van Pouw Banden heeft u een fijne wegligging en meer controle over uw auto als de temperatuur lager is dan 7 graden Celsius. U voelt zich met winterbanden met velgen prettiger en stijlvoller op de weg in de winter. Winterbanden koopt u bij Pouw Banden met lichtmetalen velgen of met stalen velgen.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Zomerbanden

Met de juiste zomerbanden van Pouw Banden bent u volledig in controle. Zomerbanden zijn geschikt wanneer de temperatuur boven de 7 graden Celsius ligt. Zomerbanden van Pouw Banden zijn volledig geoptimaliseerd voor zachte weersomstandigheden. U rijdt de hele zomer veilig en met plezier.

Caravanbanden

Zorg voordat u op reis gaat dat alle caravanbanden onder uw caravan over voldoende profiel beschikken en geen scheurtjes hebben. Verouderde caravan banden kunnen al uw bagage niet dragen en bezwijken onder een te zware lading. Pouw Banden biedt u een groot assortiment caravanbanden. Met nieuwe caravanbanden van Pouw Banden komt u veilig op uw bestemming aan.

All season banden

All season banden zijn geschikt om het hele jaar door onder uw auto te dragen. Door hun materiaalsamenstelling en profielopbouw leveren ze correcte en veilige prestaties in verschillende weertypen. U hoeft all season banden niet steeds te verwisselen. All season banden vormen een simpele maar zeer doeltreffende oplossing als u jaarlijks niet heel veel kilometers maakt, maar toch grip op de weg wilt hebben in alle weersomstandigheden. All season banden die u bij Pouw Banden aanschaft, zijn altijd van hoge kwaliteit en voldoen aan diverse prestatiecriteria.

Goodyear banden

soorten banden

Goodyear Banden

Goodyear is een vooraanstaand autobandenmerk dat al 116 jaar actief is op de autobandenmarkt. Goodyear banden zijn betrouwbaar, veilig en van zeer hoge kwaliteit. Bij Pouw Banden koopt u zomerbanden, winterbanden of all season banden van Goodyear voor een redelijke prijs.

Runflat banden

Als u met een lekke band toch nog veilig op uw eindbestemming wilt aankomen, schaf dan runflat banden aan. Runflat banden geven u de mogelijkheid om nog 80 kilometer door te rijden met een lekke band. Het verwisselen van een lekke band voor een reservewiel langs de kant van de weg is verleden tijd met runflat banden onder uw auto.

Wat Pouw Banden u verder biedt

Naast een heel groot aanbod aan autobanden die wij u graag verkopen, gaat u ook naar Pouw Banden voor de volgende diensten:

bandenspanning meten
bandenmaat advies
bandprofiel meten
bandentesten
-banden wisselen
-banden reparatie
-banden montage
banden vervangen
-banden opslag
-uitlijnen en balanceren
velgen en wielen richten

Contact

Wilt u autobanden kopen? U gaat naar Pouw Banden voor alle soorten kwaliteitsbanden. U vindt Pouw Banden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide.

Adres: Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Op werkdagen zijn wij geopend van 06.00 tot 18.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 12.30 uur.

Wilt u een afspraak maken, bent u op zoek naar professioneel bandenadvies of heeft u vragen? Bel ons dan op het volgende telefoonnummer: 030 2475 151.

Via het contactformulier mag u ons ook altijd vragen stellen over autobanden kopen. Dit is ook buiten openingstijden mogelijk. Deze vragen beantwoorden wij altijd zo snel mogelijk.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151