Het Hele Jaar Lekker Doorrijden Met All Season Banden

All season banden

All season banden

All season banden zijn perfect voor u als u per jaar weinig kilometers maakt. Heeft u geen zin om zomerbanden en winterbanden steeds om te wisselen? Dan bieden all season banden een perfecte oplossing voor u. Schaft u 4 seizoenenbanden aan bij Pouw Banden dan ontvangt u er meteen een hoop extra service bij.

All Season Banden kopen bij Pouw Banden

Pouw Banden heeft alleen de beste banden opgenomen in het assortiment. 4 seizoenenbanden die u bij ons aanschaft zijn altijd van hoge kwaliteit en voldoen aan diverse prestatiecriteria.

Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de bandenmaat. Zij monteren de banden snel en efficiënt onder uw auto, lijnen uw auto uit en zorgen voor de juiste bandenspanning voor iedere 4 seizoenenband.

Maak kennis met het gehele assortiment 4 seizoenenbanden
Welke eisen stelt u aan een band? Grote kans dat u de voor u meest perfecte 4 seizoenenband tegenkomt in het assortiment van Pouw Banden. Het assortiment is zeer groot en biedt voor iedere automobilist en ieder budget wat wils.

Kies de bandenmaat die bij uw auto past
Pouw Banden helpt u graag bij het berekenen van de perfecte bandenmaat voor uw auto. Het is noodzakelijk om voor de juiste bandenmaat te kiezen zodat de aandrijving van versnellingen niet nadelig beïnvloed wordt en zodat u een comfortabele rijhoogte heeft.

Ga voor een snelle montage door een deskundige monteur
De vakkundige monteurs van Pouw Banden hebben jarenlange ervaring en monteren elke 4 seizoenenband zeer efficiënt onder uw voertuig. U gaat vervolgens met perfect gemonteerde all weather banden de weg op.

All season banden met de juiste bandenspanning
We voorzien uw all season banden meteen van een correcte bandenspanning. Hierdoor heeft u de juiste grip op de weg, uw 4 seizoenenbanden slijten minder snel en u rijdt zuinig en milieuvriendelijk.

Perfecte uitlijning van uw auto
Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om uw auto perfect uit te lijnen. Hierdoor gaat u niet alleen comfortabeler, maar ook voordeliger en groener rijden.

Bij Pouw Banden profiteert u van vele voordelen

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak langskomen
 • 24/7 full service

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Waarom kiezen voor 4 seizoenenbanden?

Bent u weinig op de weg? Maakt u per jaar niet heel veel kilometers? Dan vindt u het vast vervelend om wel steeds uw winterbanden voor zomerbanden te moeten verwisselen en andersom. De precieze tijd wanneer u de banden moet verwisselen is ook nooit exact aan te geven. De temperatuurverschillen in Nederland zijn vaak groot.

Voorkom ergernissen en tijdverspilling, schaf all season banden aan
Met all season banden heeft u van dit alles geen last meer. All season banden zijn geschikt om het hele jaar door onder uw auto te dragen. Die hoeft u niet steeds te verwisselen. Het is een simpele maar zeer doeltreffende oplossing.

Bij warme en koude temperaturen veilig de weg op
Heeft u bij zachte temperaturen nog winterbanden onder uw auto? Rijdt u midden in de winter op zomerbanden? Dat is erg gevaarlijk omdat u minder grip op de weg heeft. De kans op gevaarlijke situaties is groter en daardoor kan u blikschade, fysiek of emotioneel letsel oplopen.

U wilt toch ook het hele jaar door veilig autorijden? Met all season banden heeft u het hele jaar door betrouwbare banden onder uw auto en grip op de weg in alle weersomstandigheden. U rijdt comfortabel op een nat wegdek, op een droog wegdek, op modder en in lichte sneeuw. Autorijden met all season banden is daardoor leuk in zowel zomer als winter.

De samenstelling van all season banden

All Season Banden

All Season Banden

Vraagt u zich af waarom u met all season banden onder uw auto het hele jaar door veilig de weg op kunt? Dat komt doordat een 4 seizoenenband kenmerken heeft van zowel zomer- als winterbanden.

Door hun materiaalsamenstelling en profielopbouw leveren 4 seizoenenbanden correcte en veilige prestaties in verschillende weertypen. Op all season banden vertrouwt u het hele jaar door. Van nieuwjaarsdag tot oudjaarsdag. Ze geven u grip bij warme en koude temperaturen.

Welke 4 seizoenen banden kiest u?

Weet u niet welke all weather banden u moet kiezen? Bepaal dan voor uzelf wat u belangrijk vindt aan een band.

All season banden bij Pouw Banden zijn altijd gekeurd. Ze voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn voorzien van het verplichte Europese bandenlabel. Dit bandenlabel beoordeelt een band op drie prestatiecriteria:

 • brandstofefficiëntie
 • grip op nat wegdek
 • afrolgeluid

Kies dus voor banden die hoog scoren op de prestatiecriteria die u belangrijk vindt. Houd daarnaast bij de keuze voor banden rekening met uw rijstijl, type voertuig en budget.

Bent u er nog niet uit? We staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze voor all season banden. Pouw Banden informeert en adviseert u naar aanleiding van uw wensen.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Wat Pouw Banden u nog meer te bieden heeft

Naast een heel groot aanbod aan 4 seizoenen banden, biedt full service autobandenbedrijf Pouw Banden u ook winterbanden, zomerbanden, caravanbanden en runflat banden.

Het gehele dienstenpakket
N
aast het aanschaffen van alle soorten banden gaat u ook naar Pouw Banden voor:

Contact

Structuur All Season Band

Structuur All Season Band

Bent u op zoek naar 4 seizoenenbanden? Kom langs bij Pouw Banden. U vindt Pouw Banden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide.

Ons adres is: Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Heeft u vragen over 4 seizoenen banden of wilt u advies? U neemt contact met ons op voor informatie of om een afspraak in te plannen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 030 2475 151.

Het contactformulier is ook geschikt om vragen te stellen over 4 seizoenenbanden of om opmerkingen achter te laten. Dit is ook mogelijk buiten openingstijden. Wij beantwoorden uw vragen altijd zeer snel.

Veelgestelde vragen over 4 seizoenen banden

Wat is het verschil tussen een 4 seizoenenband en zomer- of winterbanden?
Een 4 seizoenenband heeft kenmerken van zowel zomer- als winterbanden. Door hun materiaalsamenstelling en profielopbouw leveren ze correcte en veilige prestaties in verschillende weertypen. All season banden geven u grip bij warme en koude temperaturen. Het hele jaar door.

Wanneer kan ik langskomen bij Pouw Banden voor de aanschaf van all season banden?
Op werkdagen zijn wij geopend van 06.00 tot 18.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 12.30 uur

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151