Goodyear Banden Voor een Veilige Start en Finish

Goodyear Banden

Goodyear Banden

Goodyear banden zijn de meest betrouwbare banden. Het autobandenmerk Good Year onderscheidt zich door kwaliteit en veiligheid. Bij Pouw Banden vindt u een grote collectie Goodyear banden.

Van zomerbanden tot winterbanden en all season banden. Pouw Banden is in staat om u als officiële reseller van Goodyear banden perfect te adviseren. Wij bieden u daarnaast heel veel extra service.

Officiële Goodyear reseller met veel bijkomende service

Rijdt u bij Pouw Banden weg met Goodyear banden dan zijn dat altijd banden van hoge kwaliteit, voor een redelijke prijs. Wij voorzien uw Goodyear banden van de juiste bandenspanning, profieldikte en uitlijning.

Bij Pouw Banden profiteert u van de volgende voordelen:

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak langskomen
 • 24/7 full service

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Heeft u nieuwe Good Year banden nodig?
Hebben uw autobanden een profieldiepte van minder dan 1,6 mm? Zijn uw autobanden afgekeurd bij de APK keuring? Ervaart u minder grip op de weg?

Slechte autobanden zijn niet alleen onveilig, ze geven u ook een onrustig gevoel. U kunt immers niet op uw autobanden vertrouwen. De kans op ongevallen met blikschade en fysiek of emotioneel letsel is sterk aanwezig.

Voorkom gevaarlijke situaties op de weg en schade aan uw auto. Schaf nieuwe Goodyear banden aan. U merkt direct dat u meer rust en plezier ervaart tijdens het rijden. Vol vertrouwen stapt u samen met uw gezinsleden in de auto. Goodyear autobanden brengen u hoe dan ook veilig op uw bestemming.

Daarom schaft u nieuwe Goodyear Banden aan

Goodyear banden

Goodyear banden

Goodyear is een vooraanstaand autobandenmerk. Veiligheid is de hoogste prioriteit, op de voet gevolgd door kwaliteit. Daarnaast houdt Goodyear zich bezig met groen ondernemen en het ontwikkelen van de meest geavanceerde technologieën.

Veiligheid staat hoog in het vaandel
Goodyear is al 116 jaar actief op de autobandenmarkt. Goodyear heeft veiligheid heel hoog in het vaandel staan bij het produceren van autobanden. In de afgelopen jaren won Goodyear niet voor niets al vele autobanden tests.

Uitgebreid assortiment kwalitatief goede banden
Goodyear is een innovatief merk met een uitgebreid assortiment kwalitatief goede autobanden. Goodyear is constant bezig om de meest perfecte banden te ontwerpen. U kunt daardoor blindelings op de prestaties van Goodyear banden vertrouwen.

Groene banden
Goodyear werkt er hard aan om andere materialen voor autobanden te gebruiken dan synthetisch rubber. ‘s Werelds eerste BioIsoprene-conceptband die van hernieuwbare materialen is gemaakt, heeft Goodyear ontwikkeld.

De meest geavanceerde technologieën
Goodyear maakt gebruik van vooruitstrevende technologieën. De ActiveBraking technologie is er één van. Door de ActiveBraking-technologie verbetert het wegcontact bij remmen. Het resultaat is een kortere remafstand.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Soorten Goodyear banden

Soorten Goodyear Banden

Soorten Goodyear Banden

Bent u op zoek naar Goodyear banden? Pouw Banden biedt u een ruim assortiment Zomerbanden, winterbanden en all season banden van Good Year.

Zomerbanden van Goodyear
Bij een temperatuur vanaf 7 graden Celsius adviseren wij u om op zomerbanden te rijden. Good Year zomerbanden zijn volledig geoptimaliseerd voor zachte weersomstandigheden.

Winterbanden van Goodyear
Ligt de temperatuur onder de 7 graden Celsius? Kies dan voor winterbanden. Goodyear winterbanden bieden optimale prestaties bij temperaturen onder de 7 graden Celsius.

All season banden van Goodyear
Heeft u geen zin om twee keer per jaar uw banden te verwisselen? Door hun materiaalsamenstelling en profielopbouw leveren all season banden veilige prestaties in verschillende soorten weersomstandigheden. Goodyear all season banden zijn zowel in de zomer als in de winter gebruiken.

Europees bandenlabel
Weet u niet precies welke Goodyear banden u aan zou willen schaffen? Het Europees bandenlabel maakt de keuze eenvoudiger voor u. Het label vertelt u hoe een band presteert op drie verschillende criteria, namelijk brandstofefficiëntie, grip op nat wegdek en afrolgeluid. Kies voor banden die hoog scoren op deze prestatiecriteria.

Bedenk goed dat uw banden het enige contact vormen met de weg waarop u rijdt. Kies voor veiligheid en kwaliteit. Kies voor Goodyear!

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Het hele dienstenpakket van Pouw Banden

Op zoek naar professioneel advies over Goodyear banden? Wilt u zomerbanden, winterbanden of all season banden van Goodyear aanschaffen? Voor het kopen van Good Year banden en voor heel veel bandengeralateerde diensten brengt u een bezoek aan bandenspecialist Pouw Banden.

Wij hebben u het volgende te bieden:

 • De laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook binnenlopen zonder afspraak
 • 24/7 full service

Bij Pouw Banden profiteert u naast uitgebreid verkoopadvies van nog meer bijkomende service rondom de Good Year bandenverkoop. U komt ook naar Pouw Banden voor:

Hulp bij het vinden van de juiste bandenmaat
Wij berekenen vooraf de juiste bandenmaat voor uw auto. Dit is belangrijk bij de aanschaf van nieuwe Goodyear banden. Met de juiste bandenmaat voorkomt u een nadelige beïnvloeding van de aandrijving van versnellingen en creëert u een comfortabele rijhoogte. Pouw Banden helpt u bij het berekenen van de perfecte Goodyear bandenmaat voor uw auto.

Het opmeten van de bandendruk
Pouw Banden controleert graag voor u hoe hoog de bandendruk van uw autobanden is. Is de bandendruk te hoog of te laag? Dan passen wij de bandendruk direct even voor u aan. Met de juiste bandendruk ervaart u meer grip op de weg en u merkt daarnaast dat uw banden minder snel slijten. Door het rijden op banden met de juiste bandendruk bespaart u op brandstofkosten en spaart u het milieu.

Profielen

Profielen

Het bandprofiel meten
Beschikken al uw autobanden over de minimaal wettelijk vereiste 1,6 mm profieldiepte? Wij checken het graag voor u met een professionele profielmeter.

Uitgebreide bandenservices
Bij alle denkbare bandenservices, zoals het wisselen, repareren, monteren en vervangen van banden helpen wij u bij Pouw Banden op een zeer deskundige en efficiënte manier.

Als u uw auto wilt uitlijnen en banden wilt balanceren voor een optimaal rijcomfort gaat u ook naar het full service autobandenbedrijf in Utrecht.

Daarnaast bieden wij u nog onze bandenopslag; een handige oplossing als u uw banden niet in gebruik heeft. Wij zorgen voor optimale omstandigheden zodat uw stilstaande banden in topconditie blijven.

Velgen en wielen richten
Gedeukte of verbogen velgen zijn cruciaal voor uw auto. Ze vernielen uw schokdempers, belasten uw wiellagers en slijten uw banden verkeerd af. Wij helpen u om schade aan uw auto te voorkomen door middel van het optimaal richten van uw wielen en velgen.

Contact

Wilt u bij ons langskomen voor de aanschaf van Goodyear banden? Neem contact op met Pouw Banden en maak direct een afspraak. Heeft u vragen over Good Year banden? Ook daarvoor zijn wij bereikbaar.

Telefoonnummer: 030 2475 151.

U mag ook bij ons langskomen zonder afspraak. U vindt Pouw Banden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide.

Adres: Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Openingstijden
Op werkdagen van 06.00 tot 18.00 uur
Op zaterdag van 07.00 tot 12.30 uur

Via het contactformulier stelt u ons ook buiten openingstijden eenvoudig vragen over Goodyear banden. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151