Kwalitatief Goede Winterbanden Met Velg Bij Pouw Banden

Kwalitatief goede winterbanden met velg bij Pouw banden

Kwalitatief goede winterbanden met velg bij Pouw banden

Wilt u in de winter veilig en toch stijlvol de weg op? Schaf dan winterbanden met velgen aan. Een winterband met velg maakt autorijden in de winter comfortabeler en minder gevaarlijk.

Ontdek het hele assortiment winterbanden met velgen zelf! Van winterbanden met stalen velg tot winterbanden met lichtmetalen velg. Kom langs bij Pouw Banden of neem contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Ga naar Pouw Banden; de expert op het gebied van winterbanden met velg
Koop nu snel uw winterbanden met velg combinatie bij Pouw Banden. U profiteert van een uitgebreid assortiment en onze laagste prijs garantie.

Als extra service monteren we uw winterbanden onder uw auto, zorgen we voor een goede bandenspanning en een perfecte uitlijning.

Een groot assortiment winterbanden met velg
Wij bieden u een groot en veelzijdig assortiment winterbanden met velg. Heeft u specifieke eisen voor winterbanden en velgen? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit onze uitgebreide collectie winterbanden met stalen velgen en winterbanden met licht metalen velgen.

Met de perfecte bandenmaat voor uw auto
Het vooraf berekenen van de juiste bandenmaat is belangrijk zodat de aandrijving van versnellingen niet nadelig beïnvloed wordt en zodat u een comfortabele rijhoogte heeft.

Die we direct onder uw auto monteren
Onze vakkundige monteurs verzorgen daarnaast graag de montage van de winterbanden met velg voor u. Pouw Banden heeft jarenlange ervaring en bezit alle apparatuur die benodigd is bij het monteren van winterbanden met velg. Hierdoor gaat u snel weer veilig en comfortabel de weg op.

Met de juiste bandenspanning en een perfecte uitlijning
Door een perfecte bandenspanning heeft u meer grip op de weg, vertonen uw winterbanden minder snel slijtage en rijdt u zuiniger en milieuvriendelijker. Pouw Banden voorziet uw winterbanden altijd van de juiste bandenspanning.

Pouw Banden heeft tevens alle kennis en apparatuur in huis om uw auto perfect uit te lijnen. Zo haalt u het beste uit alle winterbanden met velg onder uw auto.

Alles voor een zeer lage prijs
U krijgt bij Pouw Banden heel veel veiligheid, service en kwaliteit voor een lage prijs. Ook op de winterband met velg geldt de laagste prijs garantie die Pouw banden u biedt.

U profiteert van vele voordelen

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak langskomen
 • 24/7 full service

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

6 belangrijke redenen om winterbanden met velgen aan te schaffen

Winterbanden zijn ontwikkeld om te gebruiken bij temperaturen onder de 7 graden Celsius. Ze hebben een speciale rubbersamenstelling en profielopbouw waardoor ze langer elastisch en flexibel blijven. Winterbanden bieden u meer grip op droge, natte, besneeuwde en bevroren wegen.

Laat de winterbanden met velg onder uw auto monteren en voorkom gevaarlijke situaties op de weg en schade aan uzelf, medeweggebruikers of uw auto. Welk van de onderstaande redenen is voor u doorslaggevend om tot de aanschaf van winterbanden met velgen over te gaan?

1. U gaat veilig de weg op

Winterbanden

Winterbanden

Met de aanschaf van winterbanden voelt u zich veiliger op de weg. U heeft meer grip, een prettige wegligging en een kortere remweg.

2. U levert een bijdrage aan de verkeersveiligheid
Vindt u het belangrijk dat niet alleen uzelf, maar ook andere weggebruikers veilig op hun bestemming aankomen? Draag winterbanden met velgen en u levert direct een positieve bijdrage aan de verkeersveiligheid.

3. U blijft ook mobiel tijdens hagel- en sneeuwbuien
Wilt u zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden met uw auto weg? Met winterbanden en velgen blijft u mobiel gedurende de gehele winterperiode.

4. U bespaart op brandstof
Bespaar op benzineverbruik door op winterbanden met velg te rijden in de winter. Winterbanden met velg hebben een lagere rolweerstand waardoor u minder brandstof verbruikt.

5. U hoeft minder vaak nieuwe zomerbanden aan te schaffen
Als u in de winter op winterbanden met velg rijdt, slijten uw zomerbanden niet. Uw zomerbanden gaan hierdoor langer mee. Uw stilstaande zomerbanden blijven in topconditie als u ze bij Pouw Banden in het bandenhotel achterlaat. Als extra service reinigen wij uw velgen.

6. Met bijzondere velgen valt u op als u de weg opgaat
Kiest u voor winterbanden met stalen velgen of met lichtmetalen velgen? Winterbanden met stalen velg zijn goedkoop. Een prijsbewuste keuze. Met mooie lichtmetalen velgen steelt u de show op de weg. Een stijlvolle keuze. Maak een keuze uit het aanbod winterbanden met stalen velg of lichtmetalen velg.

Maak kennis met het gehele dienstenpakket van Pouw Banden

Naast een heel groot aanbod aan winterbanden, bieden wij u ook zomerbanden, caravanbanden, all season banden, Goodyear banden en runflat banden.

Alle diensten op een rij
Naast het aanschaffen van alle soorten banden gaat u ook naar Pouw Banden voor:

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Contact

Wilt u nieuwe winterbanden en velgen kopen? Wilt u meer informatie over winterbanden en velgen of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met Pouw Banden op het volgende telefoonnummer: 030 2475 151.

Direct langskomen om winterbanden met velgen te kopen is ook zonder afspraak mogelijk. U vindt Pouw Banden aan de A2, bij Utrecht op industrieterrein Lage Weide.

Adres: Isotopenweg 39, 3542 AS Utrecht.

Openingstijden
Op werkdagen van 06.00 tot 18.00 uur
Op zaterdag van 07.00 tot 12.30 uur

Via het contactformulier stelt u ons gemakkelijk vragen over winterbanden en velgen, ook buiten openingstijden. Deze vragen beantwoorden wij altijd zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen over winterbanden met velg

Waarom heb ik winterbanden nodig?
Winterbanden bieden u meer grip op koude, droge, natte, besneeuwde en bevroren wegen. Hierdoor heeft u in de winter een prettigere wegligging en meer controle over uw auto.

Wanneer moet ik winterbanden en velgen aanschaffen?
Ligt de temperatuur onder de 7 graden Celsius? Dan heeft u winterbanden met velgen nodig.
Op dat moment rijden winterbanden door hun samenstelling veiliger dan zomerbanden. Dit geldt niet alleen op een nat of besneeuwd wegdek, maar ook op een droog wegdek.

Wanneer kan ik langskomen bij Pouw Banden voor de aanschaf van winterbanden met velgen?
Op werkdagen zijn wij geopend van 06.00 tot 18.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 12.30 uur.

Online Afspraak Inplannen

U wordt direct geholpen

Afspraak maken

 • Laagste prijs garantie
 • Gratis controle en advies
 • Ook zonder afspraak
 • 24/7 full service
Online Afspraak Inplannen

of bel 030 2475 151

Bel nu 030 2475 151